METEOOR
Overzicht huurders
Hier zie je een overzicht van de huurders  en hun gegevens die gebruik maken van Meteoor.
Beweeg en Leef
telefoon: 06-41126286


Iedere 2e maandagavond van de maand in de Meteoor, Oss:

Mindfulness avond:
20.30 - 21.45  diverse begeleidde meditaties, ademoefeningen, mindful bewegen,
                        afsluitend een lange eindontspanning


Wekelijks: 

Yoga voor volwassenen:


Donderdagavond:

19.00 - 20.00 milde yoga (meer yin dan yang)
20.15 - 21.15 mild - intensieve yoga (yin & yang)

Senioren Yoga:

Dinsdag:
9.00 – 10.00
10.15 – 11.15
11.30 – 12.30 

Donderdag:
9.15 – 10.15

Milde yogalessen voor 60+, 70+, 80+ : goed voor algemene soepelheid, spierversterking, meer balans, ontspanning en een betere concentratie en ademhaling. Oefeningen gebeuren op de mat (staan-lig-zit). en bij sommige lessen is het zeer mild en wordt af en toe een stoel gebruikt.

Lukt het beoefenen op de mat helemaal niet meer? Kom dan eens meedoen met: 

STOELYOGA

Donderdag:
10.30 – 11.30

Probeer het ook eens! Bel of mail ons voor een vrijblijvend en passend advies. Na de les is er vrijblijvend de mogelijkheid om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Beweeg en Leef; centrum voor beweging, leefstijl en coaching

Beweeg en Leef is opgericht in 2010 en biedt wekelijkse groepslessen in o.a. Yoga, Nordic Walking en Zumba Gold (Gold staat voor rustiger tempo) voor volwassenen en senioren. Daarnaast kunt u terecht voor individuele coaching, leefstijlbegeleiding, workshops, Mindfulness trainingen en Shiatsu therapie.

Ons volledige aanbod is te vinden op www.beweegenleef.nl


Mindfulness training in de Meteoor, Oss

Heeft u last van teveel stress, zorgen of angst? Wilt u meer ontspannen en kunnen genieten in het moment? Wilt u een betere concentratie en meer mentale veerkracht ontwikkelen?

Met Mindfulness leren we beter ontspannen en trainen we ons brein wat (aangetoond door onderzoek) positieve effecten geeft bij o.a.

te hoge bloeddruk; hart of vaatproblemen, psychische zoals stress gerelateerde of depressieve klachten, angstklachten, concentratie – of geheugenproblemen, slechte nachtrust, burn-out.

Onze trainingen in de Meteoor zijn op maandagavond of dinsdagmiddag en bieden we individueel als in kleine groepen aan.

Onze Mindfulnesstrainingen komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering en worden gegeven door een gecertificeerde ervaren Mindfulness trainer, aangesloten als categorie 1 trainer bij de VMBN, beroepsvereniging voor Mindfulness.

Shiatsu massage in de Meteoor, Oss

Shiatsu is een vorm van manuele therapie en wordt gegeven door (vinger en/of hand) druk, rotaties en manipulaties in de energiebanen en op specifieke drukpunten (TCM). Zo kan men het functioneren van inwendige organen bevorderen en een groot aantal lichamelijke klachten maar ook mentale of stress gerelateerde klachten behandelen. Het werkt diep, herstelt en brengt balans. Door het hele lichaam te behandelen wordt de energiestroming, het afvoeren van afvalstoffen en de ontspanning in het lichaam bevordert.  

Shiatsu is ook als ontspanningsmassage in te zetten en gebeurt over kleding heen. Men ligt op een dikke zachte mat in een rustige praktijkruimte.
Behandelingen worden gegeven door een gediplomeerd Shiatsu therapeut, aangesloten bij NVST en RBCZ. Behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.


In de Meteoor is Shiatsu mogelijk op maandagavond of dinsdag overdag

Voor vragen of meer informatie; bel of mail naar  info@beweegenleef.nl

Contactpersoon Beweeg en Leef: Ellen Korstanje: 06-41126286